Profil

Projekter

De vilde Ting

Mænds Fejl

Kvinders Fejl

Love in Action

Lidt Om Et Smil


Kontakt

Start Side
Kære Besøgende,

Velkommen til. Jeg vil alleførst sige, tage dig ikke af de små grammatiske fejl på siden. Skal nok give mening..;) Dansk er 4. sprog, hvor jeg lært siden 1998. Målet med det her hjemmeside er, at have en kort præsentation af mig selv, lidt sjov og ballade (just for fun) og nogle digitale gallerier fra minder og de gode oplevelsere, man oplever...

Hjemmesiden præsenter på ingen måde opdaterede nyheder eller anden form for information om den en eller anden over for læseren overhoved. Dem kan man sagtens finde andre steder på nettet...

Om arbejdsliv og uddannelse: Den først feb. 2008 startede jeg hos Grey Shared (GroupM IT) I Kbh. En moderne International virksomhed som beskæftiger sig i media branchen mange steder i Europa.

GroupM IT er et internt IT- serviceselskab som leverer IT- drift, support, hosting og administration til en række selskaber i Grey Group Nordic og GroupM. Grey Group Nordic og GroupM er en del af WPP og er verdens ledende inden for marketing og kommunikation.

Vi beskæftiger 25 medarbejdere i Norden og servicerer 50 bureauer i Danmark, Sverige og Norge indenfor reklame, media, og produktion. Gode kollegaer og spændende arbejdsplads. Mere om GroupM kan læses ved at klikke på logoen eller ved at klikke her.

Prøve arbejde hos SoftCom som startede sidst i 2007 var ikke rigtig mig... Virksomheden er en IT- virksomhed, der siden starten i april 1996 har leveret netværks- og generelle konsulentydelser indenfor IT- infrastruktur, drift og outsourcing til små virksomheder i Kbh.. Et godt og ren traditionelt dansk virksomhed.

Arbejdet hos EDS som Agent & Nordic Coordinator 2006 var en strålende start, efter jeg var udlært fra TEC. Det var en stilling i en international koncern. En virksomhed med lokal forankring og viden, men med adgang til globale ressourcer og kompetencer. Internationale og multi kulturelt arbejdsplads, som jeg virkelig synes om.

På arbejdspladsen holdt vi som regel en gang om måneden Afterwork Party, hvor vi frivillig samledes sammen og holdte en lille fest. Det forgik enten i Malmö Sverige eller København og var bare en hyggelig samvær, hvor man på den måde fik lejlighed at sladre lidt, lære og kende hinanden osv..

Lidt om skolegang TEC:

Langvarig Datafagtekniker uddannelse på TEC skole i Ballerup er afsluttet (2005) og med stor succes, som jeg selv sætter pris på... De gode kolleger, venner og professional lærere har virkelige haft store betydning for min fagligudviklingen og IT evne.

Inspirationen for at lave hjemmesider og især at have egen website kom efter H5 skoleophold og det var der, besluttede jeg, at lave det her website, som er udviklet med tiden.

Design og programmering af websiderne er baseret på alle HTML regler, hvor jeg bruger en kombination af PHP, Flash, og almindelig HTML programmering sprog, pyntet med sjove Java script. Det hele er tilpasset W3schools standarder.

Du er velkommen at se en del online projekter, som jeg har udarbejdet under Projekter menupunktet til venstre på siden. Og endelig er du selv interesseret, så kontakt mig.


Du er besøgende nr:
web stats
Denne hjemmeside er grundlagt i juli 2005
Patrick